Tipus de vitrines expositores de refrigeració per a hostaleria

En qualsevol tipus de negoci hostaler com en bars, restaurants, gelateries, fleques, carnisseries, supermercats … podem trobar una gran varietat de vitrines expositores de refrigeració.

Aquest tipus de vitrines són essencials per poder conservar de forma correcta els productes o aliments en el moment de ser exposats al públic, com en el cas de les gelateries o cafeteries.

Escollir correctament la vitrina que necessitem instal·lar és molt important per preservar la seguretat dels aliments i evitar que aquests acabin en mal estat per una mala refrigeració o conservació per un equip de fred industrial ineficaç.

Enumerarem les vitrines expositores de refrigeració més utilitzades en el mercat actual per conèixer les seves característiques i així triar correctament la que millor s’adapti a les nostres necessitats, lloc d’instal·lació o producte.

Vitrines expositores de taulell. Són vitrines que permeten ensenyar el producte als clients i alhora conservar els aliments. La seva característica principal és que tenen forma de taulell, molt utilitzades en gelateries, carnisseries o pastisseries.

Vitrines refrigerades murals. Aquest tipus de vitrines tenen forma d’armari i solen estar obertes perquè els clients puguin accedir als productes directament. Podem trobar-les en supermercats i botigues d’alimentació i solen tenir productes com fruites, verdures, làctics o carns.

Vitrines expositores per a tapes. Són molt habituals en bars i restaurants. Solen estar tancades perquè només el treballador pugui accedir per la part contrària. Aquest tipus de vitrines conserven els aliments a la seva temperatura adequada per a la seva correcta conservació ja sigui en calent o fred.